sim only internet abonnement

Bij een sim only abonnement betaal je alleen voor het gebruik van je abonnement aangezien je geen mobiele telefoon aanschaft.. Dit is voor de consument erg voordelig omdat dit resulteert in lagere maandlasten. De consument kan zo verder gebruik maken van het toestel die hij of zij al heeft of zelf ergens anders een voordeligere mobiele telefoon kopen. Ddeze dient dan wel simlock-vrij te zijn. Met een sim only abonnement kan er behalve bellen en sms'en, ook gebruik worden gemaakt van internet. Mobiel internet wordt nu door vrijwel iedereen gebruikt, waardoor het aantal beschikbare websites ook ontzettend snel toegenomen is. Daarnaast kan je met mobiel internet gebruik maken van verschillende applicaties zoals YouTube om videos tekijken of Whatsapp om gratis berichten te versturen. Met een sim-only internetabonnement heb je als het ware de mogelijkheid gebruik te maken van het internet zoals je dat ook hebt op je desktopcomputer of laptop, waardoor de gehele wereld binnen handbereik is gekomen.

Mobiel internet

Wanneer je bijvoorbeeld een sim only abonnement met internet wilt afsluiten op je mobiel, kan dit vrij gemakkelijk. Uit de vele aanbieders kun je een abonnement kiezen dat precies past bij jouw verbruik. Het is namelijk zonde om een Sim Only abonnement met onbeperkt internet te nemen als je slechts twee keer per week je e-mail bekijkt op je mobiel. De kosten van de Sim Only abonnementen kunnen erg uiteenlopen, dus het is belangrijk om alle aanbieders goed te vergelijken. Als je een Sim Only abonnement met internet wilt voor bijvoorbeeld je smartphone, dan kun je bij de meeste providers kiezen uit drie verschillende soorten internetabonnementen. Wanneer je erg veel gebruik maakt van internet op je smartphone, is het verstandig om een Sim Only abonnement met onbeperkt internet af te sluiten. Je kunt dan zoveel van de internetdiensten gebruik maken als je zelf wilt. Je betaalt dan een vast bedrag per maand, waardoor je nooit voor verassingen komt te staan. Wanneer je slechts af en toe gebruik maakt van internet op bijvoorbeeld je mobiel, dan is het wellicht verstandig om een abonnement met een vast datalimiet af te sluiten. Je betaalt dan bijvoorbeeld voor 10mb per maand. Wanneer je meer verbruikt, worden er extra kosten in rekening gebracht. Op deze manier kunnen de kosten van je Sim Only abonnement met internet onverwacht hoog uitvallen. Het is dus belangrijk om je internetverbruik bij deze abonnementsvorm goed in de gaten te houden. Wanneer je de ene maand veel en de andere maand weinig gebruik van internet op je smartphone maakt, is het wellicht slim om een Sim Only abonnement met internet af te sluiten, waarbij je betaalt per verbruikte megabyte. Wanneer je in december slechts 1mb verbruikt, hoef je ook niet meer te betalen. Op deze manier hoef je nooit te veel te betalen.

Vergelijken

Bij het kiezen van een goed Sim Only abonnement met internet is het dus belangrijk dat je naar de verschillende providers kijkt. Daarnaast is het handig om bijvoorbeeld een smartphone te hebben, zodat je weet dat die toestellen goed overweg kunnen met internet. De schermen van deze toestellen zijn groot en de browsers zijn geschikt voor het bezoeken van verschillende websites. De aanbiedingen van Sim Only abonnementen met internet zijn erg divers, dus let goed op welk abonnement je af gaat sluiten.

Een Sim-only data-abonnement biedt u de mogelijkheid om op een voordelige manier te bellen en SMS-berichten te versturen, maar daarnaast ook gebruik te maken van het internet. Dat zorgt ervoor dat u optimaal gebruik kunt maken van uw mobiele telefoon of ipad, zonder dat daar aan de andere kant hoge kosten bij horen. Het heet dan ook wel een sim only internetabonnement.

Eigen telefoon gebruiken

Het voordeel van een Sim-only data-abonnement is daarbij dat u gewoon gebruik kunt maken van uw eigen mobiele telefoon. Het is niet nodig om een nieuwe telefoon aan te schaffen, waardoor de kosten van het abonnement over het algemeen erg laag liggen. Het is mogelijk om vanaf een paar euro per maand te bellen en voor een paar euro extra kunt u ook gebruik maken van het internet. Wat dat betreft is een Sim-only data-abonnement een voordelige manier om optimaal gebruik te maken van uw mobiele telefoon. Het abonnement is af te sluiten bij een groot aantal verschillende aanbieders.